Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

lyckan

Solen lyser igenom fönster jag har
Strålar som träffar ditt vackra ansikte.
Hela du lyser upp i solens vackra morgon ljus.
Dina ögon ser ut som blåa kristaller när du kollar på mig
Jag kryper mig närmare in i din varma famn
och du lägger försiktigt dina armar runt om mig
Du kysser mig i pannan kollar på mig med dina ögon som ler
Helt plötsligt rinner det en tår på min kind
Du blir chockad och kollar på mig nu med fundersamma ögon
Men du lägger dig snabbt igen och ögonen ler en än gång
Du förstod att tåren var inte för sorg utan för lycka

Lyckan att jag har funnit dig till slut




Bunden vers (Sonett) av modda
Läst 245 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-01-29 13:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

modda
modda