Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i duschen



Din röst, genomborrar mina lungor
lämnar mina andetag flåsandes
i morgontimmans
sällsamma strålar

ånga, omsveper våra nakna kroppar. Igenimmade spegelbilder trevar i dimman. Värmen leker vattenfall

Din blick, brinner på min kind
lämnar fingrar
trevandes över en
blodröd upphetsad rodnad

små rännilar av lycka, leker älvar i våra ljumskar

Ditt namn, ekar bland mina tankar
lämnar ojämna hjärtslag
galopperandes
i gryningen

pärlor av regn letar sig ner, från mitt hår, över skuldra, svank, höft och längst med vad.
Min blick ler in i din, mitt bröst snuddar ditt


Närhet












Fri vers av Baystream
Läst 214 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-01-29 15:45



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Liv.

Så mycket liv.

Vad mer behöver vi? Egentligen?
2018-09-11

    ej medlem längre
närhet...och stark lidelse i dina ord, du älskogsprofet
2011-09-05

  m.ricknell
underbart...
2010-01-31
  > Nästa text
< Föregående

Baystream
Baystream