Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En vän för bra för denna värld

En helt vanlig dag
Början på något underbart
Pannkaka
Det började med ett hej
En hälsning i rymden

Långa kvällar
Ord som faller ur mig i mängder
Meningar
Som att vi känt varann en evighet
Detta livet och förra

Första gången vi möts
Promenerar pirrigt och nervöst
Macken
En lång varm kram
Nervositet som släpper i takt med omfamningen

Meningsutbyten under den korta resan
En ängels skratt i baksätet
Blickar
Känsla av vänskaplig värme
En sådan som varar för evigt

Ett land fyllt av glädje
Lekfullheten tar överhanden
Leo
Leenden utbyts, upplevelser delas
Dagen är fulländad

Vårt andra möte
I hemmets trygga famn
Ballonger
Fika för oss tre
Du, jag och din ängel

Din ängel är lyckligt lottad
Hennes mor är den bästa
Godhet
Vill allas bästa i alla lägen
Vi är alla välsignade

Någon gång varje dag faller mina tankar på dig
Vilken tur jag har att finnas i ditt liv
Lycka
I den vänstra kammaren av mitt hjärta
Har du en speciell plats

Den dagen jag träffar den rätta
Dagen mitt liv börjar
Kärlek
Vill jag att hon ska vara som du
Vacker, ärlig, varm, underbar och en fantastisk mor




Fri vers av Blidsberg
Läst 343 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-01-29 18:30



Bookmark and Share


  emms
Tack mitt älskade hjärta... älskar dina ord när du beskriver den där känslan inut i mig...=)
2010-01-30

  Mr Lindemann VIP
Denna är fin
som gammalt vin
2010-01-29
  > Nästa text
< Föregående

Blidsberg
Blidsberg