Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett ord

Allt du vet

Allt du känner

Alla minnen

Alla åsikter

Allt kan förändras

Av ett enda ord




Fri vers av Blidsberg
Läst 320 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-04-15 11:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Blidsberg
Blidsberg