Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tom är ingenting

Lockad av ord
Viskningar i mitt öra
Kärleksyttringar

Lockad av beröring
Smekningar över kroppen
Intimitet

Lockad av gemenskap
Introduktioner av familjen
Acceptans

Föll för allt
Tog dig på orden
Blottade min själ

Nu står jag naken
Ett tomrum
Tom är ingenting
Och det är tomt i mig




Fri vers av Blidsberg
Läst 371 gånger
Publicerad 2010-04-19 20:36



Bookmark and Share


  emms
det som inte dödar det härdar.... du är stark hjärtat
2010-04-20

  etthjärtaäralltidrött
En tomhet som ändå väger bly.
2010-04-19
  > Nästa text
< Föregående

Blidsberg
Blidsberg