Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sömn

Vänder mig om
Öppnar ögonen
Smärta
Irritation

Somnar om
Stänger ögonen
Rofull
Nöjd

Gör det om igen
Hela natten
Upprepning
Sömnlöshet




Fri vers av Blidsberg
Läst 343 gånger
Publicerad 2010-04-16 11:10



Bookmark and Share


  kråkan VIP
..fy da:)
2010-04-17
  > Nästa text
< Föregående

Blidsberg
Blidsberg