Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tårar

En tår på min kind
Blir till flera
Inga floder
Bara tårar

Saknaden är stor
Större än jag anat
Visar det inte
Bär min mask

På väg in i drömmen
Faller mina tårar
Fuktar min kudde
Tröstar mitt inre




Fri vers av Blidsberg
Läst 376 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-05-12 11:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Blidsberg
Blidsberg