Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svallet

Inbäddad i trygghet
Känslor som svallar
Dagar av ömhet
Längtan och glädje

Tryggheten är falsk
Svallet kan stillna
Dagarna blir timmar
Ångest och tvekan




Fri vers av Blidsberg
Läst 354 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-04-08 14:40



Bookmark and Share


    ej medlem längre
man kan frysa även under täcket,
tycker OM!
2010-04-10

  Lady Alassa
Så bra skrivet Vi är många som erfarit att trygghet och katastrof går hand i hand
2010-04-09

  kråkan VIP
..kan det va kärlek?:)
2010-04-08
  > Nästa text
< Föregående

Blidsberg
Blidsberg