Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En ny dag

En dag går
Allt förändras
Dagen blir ett år
Klockan tickar

Släkt och vänner
Världens centrum
Alla man känner
För min skull

En dag till
Allt är glömt
Tiden står still
Kvar står jag




Fri vers av Blidsberg
Läst 341 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-04-10 08:37



Bookmark and Share


  kråkan VIP
..födelsedag?..grattis isåfall:)
2010-04-10
  > Nästa text
< Föregående

Blidsberg
Blidsberg