Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Åtråvärd




Åtråvärd


Du är åtrå
Värd

Värd åtrå


Det finns åtrå
Åtrå som du är värd
Du som är åtråvärd
För din egen skull

Den som inte anser dej åtråvärd
Är heller inte värd
Din åtrå….




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 139 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-01-29 19:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO