Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"med 50 000 i månaden och ett mål mat för ett knull"


Fredsarbetarna i Kongo



Fredsarbetarna i Kongo
Får en att se
”all u need is love”
I ett helt annat, perspektiv
Speciellt de sista
”love”

”What is love”?
Finns det kärlek I en relation
Där den ena parten ligger med den andra
för att slippa svälta




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 146 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-01-29 19:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO