Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Krig och död


Krig och död, ett fjärran land
Gråt och svält, ett land i brand
sakta smeker han med sin hand
Mad baskern på he will have a stand

Han kom dit ifrån sitt land i norr
Att få slut på krig och våd
Där behövs det ingen porr
Här är billigt en flicka såld

Han kom dit för att skapa fred
Skapa fred, i ett land som led
men han för sin lön guld
Lätt att köpa en flicka huld

Läppar dog som kvinnor kysst
Blod och eld - sen blev allt tyst
smeker sakta med sin hand
Mången flicka i detta land

Så en dag kom det ett brev
Du har problem uti ditt skrev
Du har stoppat in din vän
Där du inte skulle ha den

Så kan det vara ett billigt liv
Och så enkelt att få hiv
Utnyttja dessa bruna kex
I det som kallas överlevnadssex


Krig och död, ett fjärran land
Gråt och svält, ett land i brand
Men att knulla för lite mat
För en del, med en svensk soldat

Brun o vit hand i hand
Förenade i falska band
I basker blå ”står” en svensk soldat
Och han får det att gå, för ett mål mat..




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 149 gånger
Publicerad 2010-01-29 19:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO