Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vem är vackrare än du?

jag skulle ge dig
svarta ruttna rosor
och en
bitter parfym
i en flaska av taggar

jag skulle matat dig
höstlöv och gul snö
och visat dig
gräslighet när den
är som äckligast

jag skulle ta dig
dit musikerna spelar falskt
till en plats där
alla speglar är krossade

-

för ingen blomma
är finare än dig
och gentemot din lena hud
är allting vasst

för all smak är vedervärdig
när man smakat på dig

för alla ljud blir oljud
när man hört dig skratta
och vem vill se annat
när man sett dig?

vem är vackrare
än du?




Fri vers av ms. r ghazale 2
Läst 305 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-01-29 22:15



Bookmark and Share


  mikael ejdemyr VIP
En snygg repris :)
2010-01-31
  > Nästa text
< Föregående

ms. r ghazale 2
ms. r ghazale 2