Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

när kommer du?



i dina ögon
ser jag saker
jag vet att
jag inte kan röra
och jag vet bättre
än att försöka
sträva efter dem

jag låter dem röra mig

och jag uppskattar
de ögonblicken
vi kan dela
hur långt bort
de än verkar vara




Fri vers av ms. r ghazale 2
Läst 316 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-01-25 21:49



Bookmark and Share


  ockerconny
Att låta längtan ha sin plats i livet.. Det är svårt!


Väl skrivet.

Mvh
2009-01-25

  Mess
Bra:) läs gärna från mej o kommetera o kritisera :) Kram
2009-01-25
  > Nästa text
< Föregående

ms. r ghazale 2
ms. r ghazale 2