Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag står ut med världen när jag tänker på dig

i en värld som inte är så vacker
har jag funnit dig

en essentiell stjärna
som skiner
även i dagsljus

en vän

skrattets sken
poesi
min trappa upp


en glädje

lyckans leende
guld
min trygghet


en livskamrat

ärlighetens ögon
skönhet
min himmel


en älskling

kärlekens hjärta
rött
min nyckel


det är nu jag förstår
att &:et i du & jag
alltid varit
ett bindestreck


jag står ut med världen
när jag tänker på dig




Fri vers av ms. r ghazale 2
Läst 304 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-01-29 22:15



Bookmark and Share


  mikael ejdemyr VIP
Moget. Avspänt. Och inte ett ord för mycket.
2010-01-31
  > Nästa text
< Föregående

ms. r ghazale 2
ms. r ghazale 2