Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag fick stenarna att gråta



vad gör lite prat, tårar och gråt
när jag blir dödligt kär i dig
varje gång jag andas

din doft
får vatten att torka
och ditt leende
plastblommor att dansa



saknar du inte
längtar du inte
tröttnar du inte

från mitt hjärtas hjärta
lyckas jag alltid
få stenarna att gråta

snälla
säg inte att du glömt




Fri vers av ms. r ghazale 2
Läst 312 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-01-21 23:36



Bookmark and Share


  mikael ejdemyr VIP
Ord att ta med sig.
2009-03-28
  > Nästa text
< Föregående

ms. r ghazale 2
ms. r ghazale 2