Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

emo, but not whiny.




ett par rader
om längtan
till den dagen

då jag är tillräcklig
i hennes bottenlösa ögon




Fri vers av ms. r ghazale 2
Läst 325 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-02-01 22:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ms. r ghazale 2
ms. r ghazale 2