Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ganska oskyldig ömhetsbetygelse

Mon ami jag har något att säga.
Kanske får jag dig att fnissa, rodna lätt och väja.
Men det är just som det är, att jag tror jag blivit kär.
I en skald och hennes dikter, som från mitt hjärta
lyfter vikter. Hon med sina ord berör på ett sätt,
att mycket annat står sig slätt. Jag står ordlös,
fumlig, tagen. Som ett barn vid jul, med pirr i magen.

Frukta ej att jag blir svår, då jag övat flera år.
Att ej bli allt för angelägen, och göra väna frun
förlägen.




Fri vers av DerMond
Läst 302 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-01-30 16:30



Bookmark and Share


  Caprice! VIP
Denna faller nog i god jord
annars är hon en dumbom... ;-)
2010-02-15

  Monica Ullmark/Cickan VIP
Oj jag fnissar också...... den var rolig och underbart vacker.
2010-02-06

  stella
Härligt, härligt och inte så farligt...
2010-01-30
  > Nästa text
< Föregående

DerMond
DerMond