Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ren kärlek




Viska mig dina sånger i mitt hjärta



ty vi ska dö tillsammans

i den annalkande morgontimman



















Fri vers av Baystream
Läst 158 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-01-30 16:40



Bookmark and Share


    ej medlem längre
STARKT
2011-10-25
  > Nästa text
< Föregående

Baystream
Baystream