Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
mys dagen efter fredag


lördagsgodis

lördag afton
har brutit is
hela eftermiddagen

hamninloppet
var isfritt
och fötterna
iskalla

efter ett par
stadiga gökar
av annat slag
än ornitologetrnas
kommer
circulationen igaång

kan man sedan
fjäska till sig
en avsugning
av grannens fru

kan man gå till
högmässan
med högburet huvud




Fri vers av tom boreland
Läst 272 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-01-30 18:58

Författaren tom boreland gick bort 2024. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Madjori
Din tokstolle, hur många gökar har du fått innanför skjortan :-)
2010-02-02

  ***Wicke***
Låter gott men själv har jag så dåligt med grannfruar. haha
2010-02-02

  Sanningsägaren VIP
SCHKÅLLLLL!!
2010-01-30

  Catharina Edin VIP
Nämen Vikingen då!
2010-01-30

  Ingela Svenson VIP
Hupp!
2010-01-30
  > Nästa text
< Föregående

tom boreland
tom boreland