Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vem du är

Du ger en förståelse
av egen kvallite
din låga
är ömhet
dina ögon
visar en ärlighet
som inte finns hos många

Du omges
av tankar
du har en egen drivkraft
Du ger drömmarna
egna moln

Vem du är
är enkelt
du är en sann vän
du ger av dig själv
utan begär
utan att sänka
dina medmänniskor
säger du bara
vad du tror
och vad du känner




Fri vers (Fri form) av Anna Nickolausson
Läst 125 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-01-30 19:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson