Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

den börda som ger djupet kval

berörda stunder
minnen som krossar
allt i sin väg
vindar som invärtes
får det att blöda

tyngden som lägger
axlarna vid marken
vänder drömmar
till krossad is

den börda som ger djupet kval
är den som stannar i tystnad
men inte bär livet
utan oundvikligt följer dess väg
för att visa
vad sagan bär för fel
men som ger dig
en chans att bära verkligheten
i sanning
men ändå vända den till din




Fri vers (Fri form) av Anna Nickolausson
Läst 179 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-01-30 19:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson