Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Arbeit nicht frei



”Arbeit macht frei”
Enligt FK

Försäkringskassans "nya normer"

i praktiken

JOBBA TILLS DU DÖR
Men du får betala för din sjukförsäkring
..... i alla fall....

NÄR DU DÖTT så slipper du ju
betala i alla fall

"Tot macht frei" i bästa fall
de kräver säkert igen nåt fel av dödsbot med ;=)




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 157 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-01-30 22:15



Bookmark and Share


  RogerIvan
Samtidigt är det väl Livet på ngt sätt...
2010-01-30
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO