Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Graciös


Graciös
Graciöst ös
Naken kropp med gungande bröst
Lust
Kåta läppar
Våta läppar
Lust

Distinkt styr du in den
Där
Där
Dääär
Bottnar
Kyssar
Över hela ansiktet
Rörelse

Graciöst
Ös
Mer ös
Mest ös
Öskarl
Du kramar allt ös ur mej
Och jag njuter av det

Kommer
Kooooooommer
I dubbel bemärkelse
Graciöst
Efter ös kommer lugn
Lättnad
Nöjsamhet
ENDORFINER sägs det att det heter
Nuförtiden

Tänk att nåt som man gjort så ofta
Fortfarande är spännande…
Spännande i repris
Men varje gång känns som unikum




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 171 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-01-30 22:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO