Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I finkulturen



I finkulturen
Tror en sur en
Att han tillhör frankt och raskt

Med upprepande ordinfarkt
Skriver han med lätt förakt
Ned det andra skrev och sagt




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 187 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-01-31 00:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO