Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Woods tyckte väl



Woods tyckte väl att
Som ”världsetta”

Så måste man få spela på alla banor

Testa alla hål

För kanske är ”nästa green”
Lite grönara…



(och den dumme jävln verkar inte ens
ha nåt äktenskapsförord)




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 130 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-01-31 00:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO