Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Låt mig somna in...

Hela mitt väsen gör myteri,
Som försätter mig i hysteri.

För att sedan falla mot marken,
Lika böjd som pappersarken.

Det finns inte mycket hopp,
I denna stela, döda kropp.

Denna sörja av ett liv,
Försvann, i dova kliv.

Som glas, min själ splittrades,
Åt alla håll, glittrandes.

Jag får nog min frid,
Då jag går ur min tid.







Bunden vers (Rim) av //Nikita
Läst 516 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2010-01-31 02:41



Bookmark and Share


  Ari Viklund
det är säkert sant. har längtat nu i
52år på att få vila. den tiden kommer.
men tills dess kan man rädda världen
eller nåt annat som man måste ha
upplevt botten för att ha en chans
att fatta något om överhuvudtaget
2011-02-01

    Chiara Pecorari :)
Vackert skrivet, man har lätt att finna sig i de situationer du skriver om. Och lätt att förstå också, det är roligt att läsa dina texter :)
2010-03-17

  firefire
Vilken önskan..mycket fint diktat i alla fall,ro och frid söker vi nog alla ,på sätt och vis...Bra beskrivet av dig!
2010-02-16

  Emme VIP
Mycket starkt....
2010-01-31
  > Nästa text
< Föregående

//Nikita