Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En av dom där

 

jag är en av dom där
som snubblar på målsnöret
bara för att jag hade det så illa spänt
mellan ett par grässtrån
en av dom där som dansar
till tonen av en sträng som brast
en av dom är jag
som aldrig vill se någonting färdigt
och ytterst ogärna vill skiljas ifrån
sådant som är slitet och kärt

men jag slår en volt in i mål
och jag dansar trots allt

och det gör ingenting
om jag skrattas åt

 




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 192 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-01-31 05:17



Bookmark and Share


  Berit Robin Lagerholm VIP
Befriande låter det här tycker jag. Skarpt igenkännligt.
2010-01-31

  Carola Zettergren
Underbart befriande!:)
2010-01-31

  Ingela Svenson VIP
Och vi är många som tänker så om oss själva, men allla kan ju inte vara först fram till mål, några måste ju komma efter, annars blir det ju ingen tävling? Och dom så kallade "vinnarskallarna" är riktigt jobbiga människor som hyllas lite för mycket nu för tiden. Man borde hylla vardagshelgonen istället! 2010-01-31

    ej medlem längre
Jag känner igen mig lite i din text!
Lite sådär "lyckas aldrig riktigt helt och hållet"
men glad är man ändå! :-)
2010-01-31

  Larz Gustafsson VIP
Du är med andra ord en av dem som är priviligierad nog att kunna slappna av.
2010-01-31
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger