Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Naket begär

Naket begär

Jag blottar
pulserande ådror
mitt begär
för dina ögon
strimmor av lustfyllt ljus
glöder av närheten
med sensorer på dina fingertoppar
utforskar du mina sinnen
täckta av en sinnlighetens dofter
jag står i nakenhetens våld
du tog mig
med all den känsla som fanns


© C




Fri vers av Cissi Gottschalk
Läst 278 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-01-31 10:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cissi Gottschalk
Cissi Gottschalk