Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sol, måne, stjärnor


Sol, måne, stjärnor

Sol, måne, stjärnor

Solen väcker mina dagar
Solen ger mig värme
glädje
styrka

Månen ger mig hopp på natten
Månens sång ger mig lugn
Månen : där finns de jag kan tala med
de som viskar lugna, tröstande ord

Stjärnor glittrar som paljetter om natten
Stjärnor ger mig
hopp
glädje
Stjärnor viskar lugnande om tider: förr, nu och en framtid

Stjärnor cirklar runt
som spiraler
runt, runt
stjärnor talar om att inget tar slut - de är början
spiralen cirklar runt - runt - runt

© C




Fri vers av Cissi Gottschalk
Läst 209 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-05-26 09:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cissi Gottschalk
Cissi Gottschalk