Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mörker, tårar, glädje

Mörkrets frusna, kalla tårar
gråa, glanslösa
blir till
skimrande tårar
tårar som pärlor
tårar i regnbågens färger
som en prydnad på livets tråd
tårar som minner om livets
skörhet
skönhet
oglädje ... glädje

© C




Fri vers av Cissi Gottschalk
Läst 291 gånger
Publicerad 2017-06-03 12:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cissi Gottschalk
Cissi Gottschalk