Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skriva saknade ord

Jag sitter här, i stillhet
jag försöker finna ord
ord betyder mycket
ord för oss alla
i vår värld behövs ord, vänlighet, empati
jag har sökt efter ord
men
mina känslor tumlar runt
tumlar upp och ner
jag har så svårt finna de där "rätta" orden
jag hoppas en dag finna de sanna orden
orden om värme, gemenskap, förståelse
innan tiden är för sen.

© C




Fri vers av Cissi Gottschalk
Läst 221 gånger
Publicerad 2017-06-03 12:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cissi Gottschalk
Cissi Gottschalk