Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I skenet av lyktor

I lyktors sken

Jag känner värme
Jag känner viskande röster som berör min själ
Jag känner ögon, de lyser som lågor i mörker

Närmare, närmare, nu riktigt nära
ser jag Dig stå som en ängel i ljuset
Du sjunger för mig - Du finns
Du finns där ... I lyktors sken.

© C




Fri vers av Cissi Gottschalk
Läst 263 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-09-04 12:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cissi Gottschalk
Cissi Gottschalk