Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Följ med mig


Följ med till en plats
långt bortom allt
där inga sorger finns
vi går någonstans
långt bortom stjärnorna
där världen är min
allt du vill ha
kan du få
men tystnaden
den är min.

© C




Fri vers av Cissi Gottschalk
Läst 369 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-03-01 09:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cissi Gottschalk
Cissi Gottschalk