Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vandring

Följ min vandring
vinden smeker mitt hjärta
min själ
varm vind önskar livet välkommen
följ med mig
på en vandring
genom skog
genom stad
så mycket vackert finns
allt kan bli poesi
små ord om
det vilda
om träd
om blommor
om stenar
om vackra byggnader
om tystnad i den vackra naturen
om bruset i staden
vi kan vandra
hela dagen - hela natten
bara sol och måne ser oss
© C




Fri vers av Cissi Gottschalk
Läst 235 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-06-06 10:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cissi Gottschalk
Cissi Gottschalk