Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det kallades konferens



Det kallades konferens….
Det var väl mer nåt förtäckt festande
Hos de lite chefsaktiga
På Byggmästarnas från NETTOVÄGEN
De åkte finlandsbåt
Och de hade nån slags konferens i ett par timmar

Sen kom Hultblad, Fagerlund, Ekman och de andra
Igång
Snobben Fagerlund satt där med vitskjortan
Kostymen och klockan på armen
Klockan var en äkta ROLEX
Manschettknappar av guld
Så klart….

Men helt plötsligt så säger Fagerlund
”FAN nu är jag så trött att se din gamla kavaj
Kan du inte slänga skiten nu när vi är på havet”
”JA DE SKA jag tamejfan göra” svarde Hultis
klart påverkad av spriten
För en snålis som han skulle aldrig
Sagt det annars

Så de gick alla upp så högt man kunde
På färjan och där upp hade de en avskedsceremoni
För Hultis gamla kavaj
Den bara for iväg….
I luften och de hurrade, gick ner och fortsatte supa
Och knulla runt som de alltid gjorde på dessa resor
Om de fick

Dan efter de kom hem, de tog ju taxi
När de anlänt…
Men dan efter fick Hultis gå till frun och fråga
”Kan jag få låna dina nycklar min verkar ha försvunnit”
Och kanske ligger de kvar sen 70 talet….
På östersjöns botten
Och ingen vet om någon trodde att det var nån som hoppat
Ner i sjön på den resan, de måste onekligen sett märkligt ut




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 124 gånger
Publicerad 2010-01-31 10:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO