Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hultis var försäljningschef



Hultis var försäljningschef
På BM
Där satt han och sålde ställning
Av olika slag, mest smekabs ”Snabbhak”
Och de sålde även Layher fasad
Men han skulle skjutsa Layhers försäljningschef
Till Arlanda
Svettig och nervös så sa han på Tyska
Att ”om de ville starta ett eget företag
I Sverige så ställda han gärna upp”

Han var nästan skitnödig av rädsla
Tänk om den där tysken skulle snacka med chefen
Nisse Andersson som de alla bugade för innan de gick in
Men han vart glad, bemötte det positivt
Och Hultblad sade upp sej
Men fick sitta på uppsägningstiden
Nere i ett rum i källaren
Utan telefon och systematisera
20 år gammal försäljnings statistik

Innan de kunde starta den del som kallas
”Layher AB”
Ja han lyckades i alla fall, den där Hultis
Han hade anammat en hel del av
Nisse Anderssons fula tricks…




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 124 gånger
Publicerad 2010-01-31 10:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO