Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ord


Som månens sken i natten
som silvriga droppar av vatten
så är ett ord i rättan tid
makt det har
att stoppa en strid
att skapa en känsla
att kärleken pensla på oskrivna ark
ett ord så starkt
fick
mitt huvud att tänka
mina ögon att blänka
ett ord som sade ... slå mitt hjärta ... slå
ett ord som skapade livet

i början när ingenting syntes
då … när all världens livstid begyntes

© C




Fri vers av Cissi Gottschalk
Läst 287 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-01-31 10:48



Bookmark and Share


  Emme VIP
Jättefint skrivet!
2010-01-31
  > Nästa text
< Föregående

Cissi Gottschalk
Cissi Gottschalk