Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du har chansen tag den!

Inte på den spara!
Använd den inte illa!
Den vår bästa förbrukningsvara!
Det gäller bara att den gott klara!
I det stora, som i det lilla och den ja
Dagen bara fullt ut: Gilla!




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 283 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-01-31 14:51



Bookmark and Share


  Anders Nordlander VIP
så gott man förmår....
2010-01-31
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt