Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt, som är, vad?




jag ville förföra, men blev förförd

jag ville förstöra, men blev förstörd

jag ville röra, men blev rörd



vad jag fann,

vad?




ett, du och jag

ett hav av blomster,

en ocean av kärlek



lika verklig som livet

universum

solen, stjärnorna




allt

som är,


är

vad?




















Fri vers (Modernistisk dikt) av LenaJohansson VIP
Läst 177 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-01-31 18:18



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Detta gillar jag. Finns så mycket att läsa och känna mellan raderna.
2010-01-31
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP