Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Adidas Rio



Morsan hade visst sagt nåt
Om de skor jag ville ha
Mörkgröna
Med 3 svarta ränder
Adidas Rio
Till morfar så han gav mej pengar
Till att beställa via en sportkatalog

Jag fick dom när jag var 15
Och hade dom i alla sammanhang
Träningar, fritid, lek, fotboll
Jag hade dom så mycke så först
När morsan började gnälla om att alla mina strumpor
Gick hål, vid tårna


Gick jag med på att inte använda dom
Sulan var genomnött
Jag gömde som så jag kunde ha dom
Med trasiga strumpor eller barfota
Gamla skor är underbara att ha
Även om… de är utnötta..




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 160 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-01-31 18:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO