Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Akta dej för nätter med fullmåne



Akta dej för nätter med fullmåne

Du vet väl att skenet bedrar




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 211 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-01-31 18:24



Bookmark and Share


  Ewa Åkerlind
Ja det gäller att akta sig
eller
simma med....
2010-01-31
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO