Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sofia

jag fjärilsimmar i en vak
en gånger en meter
en ung flicka jojkar
mitt elände ut mot sjön
från strandkanten sett
jag simmar långt långt
men kommer ingenstans
hon står där hon står
färdas genom himlarna




Fri vers av 99knivesinside
Läst 172 gånger
Publicerad 2010-01-31 21:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

99knivesinside