Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bränn dina säkringar

Bränn dina säkringar
Tappa masken
Kom i kontakt med ilskan inuti
och idioten framför dig

Fatta inga beslut
De kommer fatta sig själva
så snart du är redo

Bränn dina säkringar
och kanske dina broar

Bränn dina säkringar




Fri vers av 99knivesinside
Läst 267 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-06-10 07:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

99knivesinside