Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bön

allt som brinner drar sig bakåt
även mitt inre nu i mörka lågor
sänd ditt barn att röra vid min panna
att släcka den hopplösa elden
som bränner till svarta gravfält
mina silvriga skogar




Fri vers av 99knivesinside
Läst 282 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-11-30 20:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

99knivesinside