Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Även om jag också glömmer

jag undrar om du minns de där kvällarna nu
nu när många år har gått och dimman skingrats
en del av mig önskar att du ska få slippa

även om jag också glömmer, så minns mitt skelett
trauma stannar som små nätter i kroppen
timmar under lungorna dit solen aldrig når




Fri vers av 99knivesinside
Läst 269 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-08-26 19:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

99knivesinside