Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lyssna inte på jorden nu

en ö kan glöda under fötterna
havet ropar att få svalka dig
men du ska inte lyssna på jorden nu
den vill att du kommer hem
för evigt
och du har så mycket liv kvar
så mycket tid kvar

sorgen hör och längtar
så sjung och skratta
älska och uppskatta
trots att hjärtat gråter
lyssna inte på jorden nu




Fri vers av 99knivesinside
Läst 276 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-08-07 09:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

99knivesinside