Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt liv med dig

Viskande, varm, verklig magi.
Jag bär med mig allt det glittrande.
Syrener svajar tyst längs grusvägen.
Varje steg ner mot sjön är mitt liv med dig.




Fri vers av 99knivesinside
Läst 353 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-02-13 20:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

99knivesinside