Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du kan inte se mig här

du kan inte se mig här
och tänka att jag är för smal
att jag inte kan ta kritik

du kan inte se mig här
och sedan vända dig om,
hälla upp vin - eller nej
- halsa direkt ur flaskan

du kan inte se mig här
och sedan glömma bort mig
glöm hellre bara bort mig




Fri vers av 99knivesinside
Läst 275 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-08-11 22:06



Bookmark and Share


  Respons VIP
Starka ord om att inte bli respekterad och att inte bli sedd.
2019-08-12
  > Nästa text
< Föregående

99knivesinside