Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vintern kysser kalla kårar fram



Vintern kysser kalla kårar fram
Frysta leenden stelnande i den kalla vinden
Frostnupna kinders kalla rosor
Är den enda blomningen, förutom rimfrosten

Det knastrar kargt och hårt
Under skorna
Det är vinter
Och fader frys, styr.... "rules"




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 191 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-02-01 00:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO